Over ons

Kernwaarden gemeente Bunnik

Geplaatst op: 13-6-2016

Via onze kernwaarden openheid, creatief ondernemerschap, betrokkenheid vanuit het hart, zelfbewustzijn en vertrouwen  stimuleren wij elkaar om het beste uit onszelf te halen. 
Pas jij bij de gemeente Bunnik? Hieronder lichten wij onze kernwaarden nader toe.  

Openheid 
We vinden het belangrijk dat we elkaar kunnen aanspreken en op een positieve manier feedback kunnen geven en ontvangen.  Als medewerker van de gemeente Bunnik sta je open voor wat anderen te zeggen hebben. Je deelt actief informatie, luistert naar anderen en laat jezelf zien. 

Creatief ondernemerschap
Onze medewerkers zijn optimistisch, signaleren kansen en nemen initiatief. Daarbij durf je verantwoorde risico’s te nemen en out of the box te denken. Je benut de kracht van anderen en leert van elkaar. Je denkt in oplossingen, legt de focus op kansen en gaat slim om met regels. 

Betrokkenheid vanuit het hart
Als betrokken medewerker ben je toegewijd aan je taak en draag je dit enthousiast en stimulerend over op collega’s, raads- en collegeleden en inwoners. Het gaat vooral om het tonen van bereidheid. Je hebt plezier in je werk en durft hulp te geven, nemen en vragen.

Zelfbewustzijn
Van onze medewerkers verwachten we dat ze zelfbewust zijn en verantwoordelijkheid en initiatief nemen. Je benadert anderen op een ontspannen en vriendelijke manier, blijft jezelf en straalt vertrouwen uit. Verder ken je je eigen kwaliteiten en weet je waar je minder goed in bent. 

Vertrouwen
Vertrouwen is een basis(voor)waarde om de andere waarden tot  bloei te kunnen laten komen.  We gaan uit van de goede bedoelingen van anderen en handelen daarnaar. Je durft verantwoordelijkheid uit handen te geven en gaat respectvol met anderen om. 
 

 

De 5 voordelen

Persoonlijke en informele cultuur

Persoonlijke en informele cultuur

Never a dull moment

Kleine en ambitieuze gemeente

Kleine ambitieuze gemeente

Collega's die jou in je kracht zetten

Collega's die jou in je kracht zetten

Ruimte voor jouw talent

Ruimte voor jouw talent