COLLEGA's VERTELLEN

Collega Laurens: "Bij gemeente Bunnik kan ik verder leren".

Geplaatst op: 3-11-2022

Hoe ben je bij de gemeente Bunnik terecht gekomen?

Ik zag online een baan voorbijkomen waarin ik een opleiding heb afgerond. Het leek mij leuk om hierin verder te gaan en nog leuker om te gaan werken in de gemeente waarin ik ben opgegroeid. Ik ben namelijk opgegroeid in Odijk en woon hier nog steeds. Ik ken dus alles van de gemeente en kan dit ook gebruiken in mijn werk.
 

Wat waren je verwachtingen toen je hier kwam werken?

Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten. Ik heb hiervoor alleen maar in kleine bedrijven gewerkt en nog niet bij een bedrijf met zoveel medewerkers. Ik verwachtte eigenlijk veel zekerheid en dat alles volgens afspraken gaat. Het is gelukkig wel wat losser dan ik vooraf verwachtte. Dat maakt het wel leuker.
 

Wat is je de afgelopen maand het meest opgevallen?

In mijn functie als facilitair medewerker heb ik gewoon veel vrijheid en heb je niet echt een vaste planning. Er kan van alles tussen komen, wat het werk afwisselend en leuk maakt. Ook in het team werken we heel flexibel en bepalen we met elkaar wanneer we wat doen.
 

Wat heeft je het meest verrast?

Hoe positief iedereen was dat ik als starter op de arbeidsmarkt hier kwam werken. Iedereen heette mij van harte welkom en geeft mij ruimte om te leren en te ontwikkelen. Dat is echt heel fijn.
 

Waar kijk je het meest naar uit?

Ik kijk het meest uit naar dat ik steeds meer ga leren en ik meer weet hoe alles werkt. Ik denk dat ik mijn ambities hier ook zeker kwijt kan. Ik kom net van de opleiding af en kan hier wel echt verder leren.

Onlangs hadden we trouwens met de jonge ambtenaren een uitje, dat was heel gezellig. Iedere collega onder de 35 jaar is automatisch lid van de jonge ambtenaren. De jonge ambtenaren brengen een hoop enthousiasme, nieuwe ervaringen en frisse ideeën mee.  Via deze groep leer ik mijn collega’s beter kennen. Komende periode gaan ze kijken naar opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, daar ben ik erg benieuwd naar.

 

Waarom jij bij gemeente bunnik wilt werken:

Persoonlijke en informele cultuur

Persoonlijke en informele cultuur

ALTIJD WAT TE BELEVEN

Kleine en ambitieuze gemeente

Kleine ambitieuze gemeente

Collega's die jou in je kracht zetten

Collega's die jou in je kracht zetten

Ruimte voor jouw talent

Ruimte voor jouw talent