Over ons

Een zelfbewuste organisatie onderweg naar 2021

Geplaatst op: 15-6-2016

Bunnik gaat de komende jaren gericht investeren in de eigen organisatie om de dienstverlening op peil te houden en de slagkracht van de organisatie te vergroten. Het organisatieperspectief schetst de verwachte omvang, inrichting en werkwijze van de organisatie in 2021. 
Bunnik heeft de afgelopen jaren meerdere uitvoerende taken uitbesteed, bijvoorbeeld de belastingen en de buitendienst. De komende jaren wordt onderzocht in welke mate en op welke manier verdergaande uitbestedingen kunnen bijdragen aan het verkleinen van de kwetsbaarheid van de dienstverlening.  Daarnaast wordt de strategische en informatiefunctie van de gemeente Bunnik juist versterkt. Ook de regiefunctie op netwerkpartners (die gemeentelijke taken uitvoeren) krijgt meer aandacht. 

Wat betekent dit voor jou? 
Gemeente Bunnik wil flexibel en wendbaar zijn in een wereld die snel verandert. Je nieuwe werkomgeving kenmerkt zich door organische veranderingen. Dus hou je van een omgeving die volop in beweging is en wil je jouw initiatieven daarin ontplooien? Bunnik biedt die ruimte.
 

 

De 5 voordelen

Persoonlijke en informele cultuur

Persoonlijke en informele cultuur

Never a dull moment

Kleine en ambitieuze gemeente

Kleine ambitieuze gemeente

Collega's die jou in je kracht zetten

Collega's die jou in je kracht zetten

Ruimte voor jouw talent

Ruimte voor jouw talent